Treceți la conținutul principal

Ceainic de Beclean

Si am fost iar la second hand-ul de care va vorbeam aici. Defapt am fost de cel putin 3 ori intr-o saptamana. Cica trebuie sa primeasca transport proaspat cu mobila si eu abia astept. :) Nu de alta dar curand o sa am locuinta noua buna de mobilat... ;)

Dar despre ceainice sa povestim. Asta de mai jos . Nu-i el un mititel adorabil, ziceti voi? Ma asteptam ca pretul sa ma arunce pe spate si sa plec cu mana goala. Dar nu, a fost 5 lei, fix pretul maxim fixat de mine in minte. Ce noroc! :)


Si frumuselul are si companie asortata, celelalte ceainice din colectie o sa fie geloase...



Oh cat am cautat tacamuri cu model asemanator... si ce fain ca le-am gasit la un pret asa mic (1,5 lei ). Cred ca o sa arate bine in fotografiile culinare de pe blog, nu? ;)


O saptamana noua linistita,
Carmen

PS: Cand soseste transportul sa fac niste poze cu mobila sa o vedeti si voi? ;) Ia sa vedem cat de curiosi sunteti! :)

Comentarii

  1. Stii tu sa ne faci in ciuda!!! Offf! Cat te invidiez!
    Am gasit si eu un astfel de magazin... Ajung rar la el dar preturile sunt prea piperate. Am dat pe doua farfuriute mici 12 lei. Ce-i drept sunt tare frumusele! Si pe inca doua vase tot mici din portelan, cu capac (ca doua craticioare) 10 lei. Nici nu stiu la ce folosesc :) .
    Iti pare bine ca te muti ?

    Camellia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, stiu ca si eu am gasit asemenea magazine :( Chiar de aia imi fixez limita maxima ;)
      Craticioarele poate-s bune pentru ceva la cuptor?

      Hmm, sincer, nu prea... dar na, scoatem partea buna, nu?

      Ștergere
  2. Mai intrebi?
    Eu n-am mai fost demult la targul de vechituri poate gaseam si eu un ceainic intreg.Deocamdata le folosesc pe cele din dotare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o mica colectie, frumuselul asta e cu nr 14 ;) O sa incerc sa fac poze ;)

      Ștergere
  3. cat de superb este ceainicul!Atat de romantic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Imediat ce aduc marfa, se pare ca a fost amanat transportul :(

      Ștergere
  5. Chiar este minunat....Ma bucur ca am poposit pe blogul tau...O minunatie...Nu stiu unde gasesti tu asa SH-uri "bogate"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur tare ca-ti place ce vezi pe aici.

      Oh, nu stii cat caut, sunt nitel obsedata de sh-uri :D

      Ștergere
  6. Si mie mi place sa ma plimb in sh-uri dar la noi nu am reusit sa gasesc nimic interesant la preturi atat de convenabile cum sunt prin zona ta.Ori nu caut eu unde trebuie, hmm e cam mare orasul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, si eu cel mai des gasesc niste preturi aberante. Si evit magazinele respective :( Unde anume locuiesti? :)

      Ștergere
  7. E foarte frumos ceainicul. Am gasit si eu 2 foarte chic la flohmarkt, unul e set cu cescute :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Uff...draga mea...pana acum doar te-am urmarit...insa nu mai pot, trebuie sa rabufnesc. Te urasc pentru cat esti de norocoasa. Pentru portelanurile minunate. Sa mai zic ca, caut farfurii albe cu model in relief de mi-au iesit ochii ca la melc?? Nu mai zic. Sa mai zic ca mi-e ciuda ca la mine-n oras nu exista o astfel de piata (ci doar SH uri de haine) ?? Nu mai zic. Sa mai zic ca mi-as dori sa merg si eu la astfel de cumparaturi ?? Nu mai zic.
    Felicitari. Abia astept sa vad ce mai gasesti . Ma car sa le admir,d aca nu le pot avea.

    Te pooooooooooooop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-ai hotarat sa rabufnesti :)

      Oh, sa stii ca si eu ma urasc pt cat am avut de carat la ultima mutare desi tot inca abia astept urmatorul drum la piata :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar