Treceți la conținutul principal

Pasiunea pentru vechituri continua...

Ca-s obsedata de farfuri, farfuriute si alte nimicuri de la piata cred ca v-ati prins. Cum ati putea sa nu, cand aproape doar despre asta e vorba pe blog in ultimul timp?! :)
Dar ce inca nu stiati e ca-mi place la nebunie ( nu glumesc!) sa cotrobai prin munti de haine second, sa caut hainute cu printuri dragute si cu potential de modificare ridicat.
Stiu persoane care se rusineaza ca au indraznit sa calce intr-un asemenea magazin, sau altele care nici nu vor sa auda de asa ceva, doar ele se respecta ...
Si mai sunt divele care le vezi cautand cu nesat, pe care daca le-ai zari pe strada ai zice ca au o tinuta de sute sau mii de euro...
Iar eu sunt din categria celor care nu dau doi bani pe ochii dati peste cap si buzele tuguiate si prefer sa ma relaxez la o vanatoare de comori . Nimic nu-i mai placut ca descoperirea unei hainute noi (da, majoritatea asa sunt!!) care se poate modifica sa se potriveasca dimensiunilor mele.
Sa trec la prezentari...Dumnealor sunt hainutele descoperite in ultimele 2 luni:

Doua rochite maxi, prima e masura xxl, m-am indragostit de imprimeu... Intentionez sa o stramtez, scurtez si modific nitel in partea de sus. Pretul ei- 10 lei. Rochita roz e fix marimea mea, doar ca nu-mi place partea de sus, si o sa o modific cu prima ocazie :) Pret 7 lei.

Din prima fusta fac rochita in stil dirndl, ca de mult imi doresc... Pret- 2 lei, luata la kg. Fusta maro e asa, o provocare. Eu urasc culoarea asta, dar aici mi-au placut trandafirasii, poate asa ma imprietenesc cu maro-ul. O sa o transform in rochita scurtuta, ca are material din plin :) Pret- 6 lei.

Camasutele sunt marimea mea, cu un croi labartat. Le dau jos pernutele de la umeri si le transform in bolero-uri, ca iubesc bolerourile :) Pret- 7 lei fiecare.

Dar voi, din ce categorie faceti parte? Adorati sa achizitionati hainute second sau va e rusine? :)

Comentarii

  1. Ohhhoooohoho eu sunt prima la second, am muuulte haine luate asa, in conditii foarte bune si ieftine. Ma provoci sa le pozez si sa le pun pe blog :P. Jumatate din garderoba mea asa este adunata, de la second si de la prietene care nu au mai incaput in haine ;)

    Foarte frumoase achizitiile tale si sa stii ca nici eu nu sunt prietena cu maroul, desi am o rochita complet maro pe care o ador.

    Spor la "vanatoare" in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, si eu merg de dimineata sa nu ratez ceva! :) Cam asa e si la mine, jumatate sh dar modificate la greu, sa ma incapa :))

      Merci! :) Ah, si cu galbenul am o problema, si trebuie sa o rezolv! :)

      Multumesc! Si asteptam postarea! :)

      Ștergere
    2. Hi hi, cred ca si eu o concurez pe Strumfa, fiind o mare fana a magazinelor sh. Recent si eu mi-am gasit o bluza inflorata, absolut adorabila. I-am dat jos umerasii aceia pufosi si acum o port cu mare placere.
      Super achizitii, Carmen si ma bucur ca ai gasit ceva maro pe plac. Si mie mi-ar placea ceva maro cu asa trandafirasi superbi:D

      Ștergere
    3. Da, stiu, si de tine imi place tare! Suntem fete cool mah, si eco! :)) ;)

      Merci! Sper sa ma conving sa o port! :)

      Ștergere
  2. Hihi, m-am regasit perfect in postarea ta. Si eu ador sa merg la "cumparaturi" in piata de vechituri sau in SH-uri tocmai pentru placerea de a descoperi comori ca cele gasite de tine.
    De multe ori gasesc hainute mari de mine, insa le iau impresionata de cine stie ce detaliu (material, nasturi, imprimeu etc)...
    Imi place mult rochita roz peach din dreapta! :)
    Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ma bucur! Ah, eu mereu le probez, sa vad daca le pot modifica, ca risc sa strang gramezi si sa nu am unde le pune! :) Dar da, si eu ma las influientata de calitatea materialelor, detalii dragute etc :)

      Multumesc! :)

      Ștergere
  3. Nu îmi este rusine sa intru într-un asa magazin, doar ca oferta pietii este asa de mare ca nu stiu daca ma tenteaza sa cumpar ceva second-hand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma tenteaza, sa stii! Pe langa pretul mic, care nu e de neglijat, mai esti si eco, eco=cool :) Glumesc! Imi place sa cred ca nu las firmele mari sa se imbogateasca pe spinarea mea... :)

      Ștergere
  4. Nu intru in sh.uri nu pentru ca sunt cu nasul pe sus , ci pentru ca la mine in oras nu prea gasesti sh.uri si daca sunt , nu au nimic pe placul meu:(.
    In schimb, navighet pe tot felul de bloguri cu haine vitange.

    p.s : Imi plac mult rochitele si camasuta cu floricele.

    app,te invit la concurs :*
    http://mmmmmmsm.blogspot.ro/2012/09/giveaway-libris.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, si eu patesc des sa ies faca nimic, dar daca imi place ceva print la orice, iau si transform... :)

      Multumesc! O sa arat curand ce am facut cu ele ! :)

      Merci de invitatie! :)

      Ștergere
  5. Si mie imi place sa cotrobai prin SH. Mi-am cumparat cateva lucruri tare dragute. La noi, in Satu Mare, gasesti cate un SH la tot pasul. Numai timp de cotrobait sa ai :)
    Abia astept sa vad cum le-ai transformat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awww, eu imi iau o jumatate de zi si colind ca nebuna, din pacate sunt ff putine in oraselul mic de la noi, dar recuperez la Cluj.. Doar ca acolo sunt preturi mai...iuti :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar