Treceți la conținutul principal

Vinerea e ziua mea...

De piata. Sa ne intelegem, pana nu incepeti cu urarile de bine si sanatate. :)  Desi nici alea nu mi-ar lipsi. Ca de la ultimele pastilute luate la sfatul medicului tensiunea mea a scazut la 70/40 si inca sunt ametita  spre lesinata. Dar sa lasam starea mea de nesanatate si sa vorbim de piata din Simleu-Silvaniei.
Asadar, de cateva saptamani m-am jmecherit smecherit, in fiecare vineri cand e piata maaare in satul orasul de langa noi se face ca am si eu treaba pe acolo. Ba imi trebuie cartofi (din gradina inca nu am scos, ca-s prea miculuti), ba alte alimente. Clar ca le pot lua in alta zi, dar pe tanti de la marginea pietei doar vinerea o gasesc la post. Si am ajuns sa o iubesc pe femeia asta, serios. Pai cum de ce?! Fiindca mi-a alinat dorul dupa singurele lucrusoare care imi lipseau de la Cluj... Si fiindca e ataaat de draguta cu mine si ma saluta de la distanta, si imi da cadouri gratis! :))

Despre ce vorbim totusi ? :))


Aham. Marea mea pasiune. Vasele de bucatarie, borcanele, bolurile, cutiile nostalgice, vintage, cu potential :))
Azi m-am ales cu o gramada maaare, le-a carat saracu' sotu' cu ditamai cutia. Pe langa cele pozate am mai luat si cateva boluri, sa fie, ca doar nu-mi amenajez cochet camara degeaba :))
Daca am la fel de mult noroc si saptamana viitoare, risc sa fiu alungata de acasa. :))

Voi aveti vre-un magazin/furnizor de astfel de obiecte? Sau le evitati cu desavarsire? De ce?

Ps: Vreau sa revin cat mai curand cu postari despre renovare, despre modificarea catorva rochite cumparate de la sh, cu niste tutoriale, chiar vreau! Sper sa si reusesc, timpul nu mi-e prieten demult...
Am fugit sa dezinfectez noile bunatati, astept sa-mi ziceti si voi ceva, orice :))

Un weekend linistit,
Carmen

Comentarii

  1. avem si evitam :))). din motivele expuse si de tine :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, nu le evita, draga mea! Doneaza din haine, umple dulapurile cu farfurii :))) sau fa ca mine, mareste camaraaa :)))

      Hmmm, unde ai tu furnizor? :))

      Ștergere
  2. in Austria e o piata din asta lunar, ce sa vezi, chiar in fata portii noastre :))). de fapt de la noi cam incepe si se lungeste pe toata strada :)). in Bucuresti sunt doua magazinase la piata de langa mama, tocmai mi-am luat 4 forme de tarta cu 2,5 lei si un castron in care am postat azi dovleceii (5 lei, o frumusete!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce n-as da sa se faca si la noi piete din astea :)

      Ioi, forme de tarta, si eu vreeeeau :))

      Ștergere
    2. Zazuza! Unde anume in Bucuresti sunt magazinele astea ca eu nu gasesc deloc aici:(

      Ștergere
  3. Ce mi-as mari si eu camera, camara, holul.. balconul.. tot:)) dar nu am cum! mai greu la bloc.Insa imi plac.. imi place sa am lucrurile aranjate frumos siin ordine, cutiute cu tot ce am nevoie.. sa schimb si preschimb... stii sa ajut si eu cumva pamantul asta frumos care ne suporta:P.
    multa sanatate iti doresc:) si abia astept sa ma bucur de cum iti merge renovarea
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, da :( Stiu cum e la bloc :(( Poate totusi poti sa faci ceva dulapuri/rafturi pe comanda sa incapa cat mai multe :)) Nici eu nu am casa tare mare, e cam cat un apartament mijlociu :) Dar tot adaug rafturi :))

      Multumesc mult! :*
      Te pup

      Ștergere
  4. HAHAHAHAHHAHAHAHHHAHHHHHAAHHHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH..............
    Esti de nota 10!!!!!
    Ai achizitionat si regina Olandei cu tot cu print si nevasata......SUPER!!!
    Am ras cu lacrimi.
    Esti o scumpa, te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci! :))
      Da, dar saracii de ei nu o sa stea mult pe cutii :)) Am de gand sa le vopsesc :))

      Te pup si eu!

      Ștergere
  5. Mie imi plac mult de tot cutiile de acest feldin pacate nu prea am de unde sa cumpar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie :)) Sunt la kaufland unele cu modele suberbeee, sau la cora, auchan, dar pretul e exagerat fata de astea sh :))

      Ștergere
  6. Poti gasi si la Ikea... in opinia mea nu sunt prea scumpe. Uie aici:
    http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/80188927/
    http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20208344/

    RăspundețiȘtergere
  7. Am sa-l pun pe sotul meu sa se uite pe blogul tau. In fiecare duminica se duce la piata si cumpara ceainice si vine asa entuziasmat cu ele, ca un copil. Si-mi tot spune: "cand am sa stau la casa am sa-mi fac asa un raft cu multe casute in care am sa-mi expun ceainicele".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awww, ce dragut! :)
      Noi ne mutam la bloc si nu vreau sa renunt la colectie asa ca imi iau o biblioteca Billy de la Ikea si le expun acolo ;) O sa fac poze si postez pe blog cand e cazul :)
      hmmm, oare nu vrea sa ne trimita poze cu dragalasa colectie sa se delecteze si restul cititorilor? :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar