Treceți la conținutul principal

Eu sunt, ma mai tineti minte?

Aham... traiesc! Inca... Sau ma rog, incerc sa o scot la capat. Ma lupt cu mizeria, praful si vopseaua, si parca nu se mai termina munca asta, domnule!! :) Uff, cred ca ma repet, dar na, eu am vrut casa renovata, dupa cum nu uita sa-mi arunce in fata toti cunoscutii, cu mic, cu mare... :))
Dar macar am net, pe telefon, pe notebook si pe calculatorul mare cat China, pot sa stau conectata din orice colt al casei ( bine ar fi sa am si timp de stat :) ), pana se gandesc desteptii de la Romtelecom sa imi intrerupa fericirea.
Daaaa, de "iubitul" Rom-rom-telecom nu am scapat, oricat de greata imi era de el, se pare ca in Salaj abia se investeste in fibra optica si intre timp trebuie sa nu cobesc si sa inghit factura umflata!

Astept sa imi mai povestiti voi cum o duceti, ce mai mesteriti, astept impropriu spus, ca fug sa "imi bat joc" de domnul dulap de mai jos, dupa cum tinea mortis sa ma informeze un anonim de treaba :)
Revin cu noutati, sper inainte de sfarsitul anului. Glumesc :) Sau nu...


Comentarii

  1. Carmen, eu platesc 23 de lei factura la Romtelecom (fix+ net de 12 gb). Cativa ani am platit in jurde 120 de lei lunar, pentru acelasi tip de abonament, dar apoi mi-a dat cineva un pont despre rezilierea contractului. Am sunat la ei si le-am zis ca vreau un nou tip de abonament (numit Zero) si mi l-au modificat. Nu mai am minute incluse la telefon (daca vroiam 100 de minute gratuite, trebuia sa platesc cam 35 de lei in total/luna, dar eu nu folosesc niciodata fixul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, draga mea, eu abia am semnat contractul, doar peste un an se poate rezilia si modifica :(
      Eu nici nu am vrut fix, dar din pacate nu se poate doar internet :(

      Ștergere
  2. Am renovat in acelasi timp...am facut 3 camera si mai am una. Cel mai greu mi-a fost fara bucatarie.
    Dar ce placut este sa vezi ce iese din manutele tale...e mai frumos decat daca ii fluturai unui om niste bani si il lasai pe el sa faca treaba.
    Nu mai spun de kilogramele care dispar fara sala :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufff, noi am schimbat cam totul, pana si bucataria s-a mutat in alt capat de casa :)) Si da, e teribil fara bucatarie :(

      Ohh, eu nu ma bucur defel de pierderea kg :)

      Ștergere
  3. Eu abia astept sa vad dulapul acela metamorfozat... Sunt sigura ca o sa iasa o treaba faina! Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ina! :) Sper sa iasa, ca la cate calorii am pierdut deja.... :))) Dar cred ca o sa merite efortul :)

      Ștergere
  4. Buna Carmen, te urmaresc eu asa de o bucata de vreme dar acum mi-am zis sa o fac "oficial", nu?
    Imi este tare dor de Salaj, tare,tare dor.... Poveste lunga...
    Spor la treaba si numai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Minnie!

      Ma bucur tare ca ma urmaresti, si ma bucur si mai tare ca mi-ai scris! Comentariile cititorilor ma fac mereu fericita :)

      Ah, daca vi in vizita, nu ezita sa ma anunti!
      Multumesc pentru urari si te mai astept pe aici :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi un comentariu! ♥

Postări populare de pe acest blog

Coafuri pentru par scurt :)

V-am promis niste sugestii de coafuri pentru parul scurt, si chiar daca le postez cam tarziu sper sa va inspire :) Par scurt+bucle = look angelic, parerea mea :)) Cu grija totusi sa fie buclele aranjate, nu pudel style :)  Sau parul super-tapat (tunsoarea mea e asa :))  Pentru parul un pic mai lungut niste bucle lejere si o agrafa eleganta sunt alegerea perfecta... Sau parul prins simplu la spate, wild :)  Sursa foto aici Voi ce coafura o sa alegeti pentru Revelion? Chiar daca stati acasa, nu uitati sa fiti frumoase :)) ;)

Tarta cu capsuni si ciocolata, desert festiv de efect, rapid, usor, cu blat de casa pufos si aromat, super insiropat

 Hello, Am revenit cu un desert de vis care pare super greu de facut si impresioneaza prin aspect si gust, dar e super usor de facut de fapt. Dar asta nu trebuie sa stie nimeni, shhh! Ramane secretul nostru! :) Blatul de casa moale si pufos se imbina perfect cu capsunile zemoase, ciocolata fina si frisca spumoasa. Iar la partea deco va puteti juca dupa inspiratie, fie decorati doar cu fructe, fie apelati la flori de sezon. Cu trandafiri sunt sigura ca arata super fain, dar si cu flori de camp! Aveti doar grija sa nu folositi flori otravitoare! Un search pe Google inainte e super recomandat! :) Daca ii dati o sansa nu uitati sa imi trimiteti poze pe Instagram sau Facebook! :) Daca nu ma urmariti inca pe social media, aici gasiti link spre Instagramul meu ( unde postez muult mai des retete si sfaturi utile ) iar aici gasiti link spre contul meu de Facebook ! Spor la preparat si pofta buna sa aveti! Ingrediente blat ( pentru 8-10 portii ):  - 100 g de zahar - 100 g de faina - 20 g de

Ritese (de post )

Turtele astea le mancam in copilarie cu mare placere, fie ca le facea mama sau bunica. Ele le numesc "ritose" dar tot cautand pe internet se pare ca denumirea corecta e ritese. Asta nu schimba cu nimic faptul ca-s absolut delicioase, crocante la exterior si moi si elastice la interior... Plus ca se pot servi atat dulci cat si sarate, eu le prefer cu magiun de prune sau cu branza sarata, salata si diferite chiftelute vegetale. Si pentru ca nu le-am mancat de peste un an si-mi era teribil de pofta, mi-am chemat ajutorul de bucatar si am purces la treaba: Ingrediente (12 bucati ) - 500 ml apa - 1 lingurita sare - 1 lingurita bicarbonat de sodiu - cca. 900 de grame faina ( eu am folosit faina pentru paine, de la moara, e ff neagra in comparatie cu cea din comert... ) - cateva linguri ulei Preparare: Intr-un vas incapator punem faina, formam o gropita unde adaugam sarea si turnam incet apa calduta amestecata cu bicarbonat de sodiu. Amestecam usor cu o lingura, iar